Wednesday, September 15

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

Dah beberapa hari raya baru aku sempat nak update blog and wish kawan-kawan kat sini. Not like others aku malas nak buka laptop sepanjang tempoh beraya di kampung. Aku rasa banyak lagi benda berfaedah aku boleh buat selain dari habiskan masa online di musim raya.

So, here my sooo late raya greeting to all friend yang still sudi visit blog aku yang makin tidak terjaga.SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI.

MAAF ZAHIR DAN BATIN

From aku, isteri dan anak.

Kalau ada salah silap, terkutuk, termaki, terhina, tercaci, terumpat... minta maaf bebanyak. For the record aku sebagai manusia mulia, aku maafkan segala salah silap orang lain kepada aku selagi aku ingat dan tahu kesalahan mereka. Hahahaha....

Since ramai dah balik ke rumah masing-masing, ramai jugak yang dah kembali bekerja. So, aku ucapkan selamat kembali dan berhati-hati semasa beraya, menghadiri open house dan selamat memeningkan kepala untuk menjaga hati kawan-kawan dan sedara mara yang menjemput kita ke open house every weekend. Pandai-pandai lah bahagikan masa, arrange perjalanan dan letakkan priority rumah mana yang terpaksa dikorbankan.

Sekadar nak memanjangkan posting dan menyokong fakta aku sebagai blogger bapa mithali aku letakkan beberapa keping gambar anak aku di pagi raya kedua. Gambar raya 1st berbaju melayu dalam camera, tak download lagi... ini yang ada dalam phone je. Enjoy...


Selamat pagi raya....


Dah siap... jom pegi collect duit raya...


Penatnya beraya... panas2... relax jap lah, sementara menunggu orang nak bagi duit raya lagi...

1 comment:

sewa komputer said...

Minal aidin wal faizin, mohon maaf lahir batin.

Total Pageviews

. page counter